Referenties - Equieducation

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Referenties

Renate van Noriker Xena:

“Ik ben blij dat ik mijn 3,5 jarige groene paard (koudbloed) naar Marievonne heb gebracht. Mijn merrie heeft daar een super verzorging gehad en heeft in een paar weken tijd een goede basis gekregen van waaruit we zelf verder konden. Marievonne laat de paarden in hun waarde en werkt met veel geduld en een kalme benadering aan een goede vertrouwensband. Daardoor krijg je een vrolijk en stabiel paard terug die het leuk vindt om aan de slag te gaan. Vooral het grondwerk vonden wij erg leuk om te leren.
Bedankt voor de goede zorgen! “
Wim van KWPN Bianca:

“Marievonne heeft mijn KWPN merrie naar volle tevredenheid
zadelmak gemaakt Haar passie en omgaan met een bloedpaard
mag voor velen een voorbeeld zijn! Ook het in en uit de Trailer gaan
super gedaan. Het vertrouwen in Marievonne om weer een
jong paard bij haar in opleiding te geven heeft zij van mij.
Marievonne dank je wel !! “


Louise van Tinker Barack:

“Onze 3jarige tinker had mij eraf gegooid, hij is 2 maanden naar marivonne geweest. bleek dat hij dit niet zomaar gedaan had hij was ziek gweest en is daar enorm aangesterkt, en toen getraind.
Ik zelf ben samen met hem ook getraind, dit gaat nu super, samen hebben we heel veel geleerd.
kostte wel tijd, maar was het zeker meer dan waard.
als je het niet meer weet met je paard breng hem/haar naar rha, of laat marivonne eens bij met je meekijken er komt dan vast een oplossing”


Wim van Andalusier Jabucho:

“Marievonne is een meid met passie voor paarden en hun welzijn.
wij hebben 4 weken onze jonge andalusierhengst bij haar in training gehad en wat zij aan inzet, passie en liefde voor het paard toond is gewoon gweldig.
Zij trainde niet alleen het paard maar wist in korte tijd een hele fijne band met de hengst op te bouwen waadoor het net leek of alles vanzelf ging.
We hebben de hengst nu weer thuis maar zijn zeker van plan om volgend jaar "Jabucho" weer aan haar toe te vertrouwen voor een verdere opleiding.
Marievonne bedankt ook namens Annet en Jabucho”
Inge Blom van de paardenopvang:

“Kort maar krachtig: Een topper!”

naar boven

Mijn paard, Ranco, is 7 maanden bij Marievonne in training geweest en is nu weer topfit. Ik ben zeer te vreden over de gang van zaken, ze schrijft alles op en laat je weten hoe ze het paard gaat trainen. helemaal top.

Jannes heeft een paar weken bij Marivonne in training gestaan om mijn meisjesdroom in vervulling te laten gaan; rijden op mijn eigen Fries! In de trainingsweken hebben zowel hij als ik erg veel geleerd, van en met elkaar.
Het welzijn van de paarden staat bij Marivonne voorop. Jannes had in het begin een zetje in zijn rug nodig om zich helemaal top fit te voelen. Naast het beleren heeft Marivonne ons ook hier super in begeleid.
Ik vond het erg fijn dat er zo onwijs goed voor mijn paard werd gezorgd en om zo betrokken te zijn bij het trainingsproces. Als kers op de taart kregen we een logboek waarin per dag de training en andere bijzonderheden beschreven zijn.

Hoi Marievonne, ik wil je bedanken voor alles! Alles wat je doet en zegt komt recht uit je hart. Je doet je werk met zoveel liefde en plezier. De training en verzorging kan niet beter echt super. We hebben nu echt een familiepaard. Ik kom zeker nog bij je terug in de toekomst om bij je te lessen. Veel liefs Charissa en Pogo

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu