Waarom Equi Education? - Equieducation

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Waarom Equi Education?

Zoals je hebt kunnen lezen beleer ik niet op de traditionele manier, maar ga ik uit van het het tempo en de signalen van het paard. Ik werk competentiegericht, d.w.z. dat ik uitga van de kwaliteiten van het paard en die van zijn of haar (toekomstige) ruiter. Ik werk vanuit mijn opgedane kennis en ervaring van meer dan dertig jaar tussen de paarden. Paarden zijn mijn allergrootste passie en dat maakt dat ik voortdurend leer en blijf leren. Ik werk met omschreven doelen en individuele documenten om transparantie m.b.t. progressie te kunnen bewerkstelligen.

Competenties die op mijzelf van toepassing zijn:
Contact en communicatie, observeren, analyseren, reflecteren, organiseren, structureren en leidinggeven zijn mijn allersterkste competenties.
Andere woorden die op mij van toepassing zijn: enthousiast, veelzijdig, zelfstandig, leergierig, gedreven, creatief, emphatisch, inzicht in processen, accuraat, oplossingsgericht, initiatiefrijk, groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Als het op specifiek paarden aankomt is mijn HSP zijn nog wel het meest waardevol.

Deze mix van competenties zorgen ervoor dat ik altijd blijf zoeken naar oplossingen en verbeteringen. Philips: "Let's make things better" had van mij kunnen zijn! Dus schroom vooral niet om met te contacten als je met je paard vastgelopen bent, of dit nu op het gebied van rijden, omgang, huisvesting, gezondheid etc. is.

Lees ook de praktijkverslagen en referenties om een nog meer gekleurder beeld te krijgen!

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen op mijn stal en om te bekijken of ik wat voor jou en je paard kan betekenen.
Welkom-willkommen-welcome-bienvenue

naar boven
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu